Wat doet studio BOUWKUNDE?

Wij zorgen ervoor dat het woon- en werkgenot van onze klanten wordt vergroot.

studio BOUWKUNDE is een onafhankelijk teken- en adviesbureau voor alle sectoren van de bouw. Van ontwerp tot en met de uitvoering kunnen wij voor u verzorgen.

Wij werken voor architectenbureaus door heel Nederland. Particulieren kunnen uiteraard ook bij ons terecht met hun ‘woonwensen’. Wij maken voor hen vaak gebruik van 3D presentaties om één en ander inzichtelijk te maken. Dat geeft de klant een reëel beeld van het te realiseren project.

Bij de uitwerking van bouwkundige plannen kan onze klant rekenen op onze betrokkenheid, creativiteit, gedrevenheid en vooral kwaliteit. Wij verplaatsen ons altijd in de opdrachtgever, eigenaar, huurder of koper. We handelen alsof het onze eigen woning of ons eigen bedrijf is.

Naast genoemde werkzaamheden regelen wij voor u nog graag een aantal andere zaken, namelijk:

 

En verder?

studio BOUWKUNDE houdt zich ook bezig met de veiligheid van mensen in gebouwen.

Wij zorgen er in dat verband voor dat bedrijven zich bewust zijn van hun werkomgeving. Dit doen wij onder andere door middel van het ontwerpen en implementeren van een ontruimingsplan voor bedrijven, organisaties, winkels en scholen.

 

Wat is een ontruimingsplan?

Een ontruimingsplan is een document waarin staat wat je moet doen in geval van een calamiteit. Het bevat ook de wettelijk verplichte ontruimingsplattegronden. Deze professionele plattegronden stralen zeker ook uit dat er verantwoordelijkheid is genomen voor de veiligheid van bezoekers en personeel.

Maar afgezien van wetten, normen en overige regelgeving is het natuurlijk altijd noodzakelijk dat de aanwezige personen in een gebouw weten én kunnen zien hoe ze moeten handelen of vluchten bij een calamiteit. Een ontruimingsplattegrond met aanwijzingen is dan vaak een duidelijk en effectief hulpmiddel.

Meer weten?

studio BOUWKUNDE, Koen Everaars, tel. 06-21563336